Dreher

Történetünk

ANNYI A VILÁG, AMENNYIT BELETÖLTESZ

Mitől válik különlegessé egy pillanat? Csakis tőlünk. Hogy mit hozunk ki belőle magunknak és másoknak. És a vágytól, hogy tartalmas életet éljünk. Töltsétek fel életeteket Ti is minél több ilyen pillanattal. A Dreher a kétféle komlónak köszönhető karakteres ízvilágával igazi társ ezekhez a pillanatokhoz. Emellett minden egyes variánsát valamilyen különleges összetevő teszi igazán gazdaggá, hogy még tartalmasabbá tegyék a baráti sörözéseket.

TÖRTÉNETÜNK

1854 óta

1854-ben a Jászberényi úton megindult sörfőzde lett Magyarország első sörgyára, amely ma is termel – a Dreher Sörgyárak Zrt. gyáraként.

A Sörkirály

Dreher Antal, a Sörkirály a XIX. század közepén alkotta meg a nagyszerű Dreher sörök receptúráit, melyek világszerte meghódították a különleges sörök kedvelőit.

Nemzetközi eredményeink

A Dreher már a kezdetektől számos nemzetközi vásáron és kiállításon sikert aratott, többek között aranyérmet szerzett az 1900-as Párizsi Világkiállításon is.
A termékcsalád tagjai nemzetközi sörversenyeken
rendszeresen rangos elismerést szereznek.

Sörmúzeum

A sörgyártás és a Dreher gazdag történelmébe enged betekintést a Sörmúzeum, mely szervezett programokkal várja az érdeklődő sörkedvelőket.

Shopping Basket